Review betonnen krukje

Mamaplaats (De blogsite voor en door moeders) plaatste het betonnen krukje van Marcolina in de winactie. Een greep uit de leuke reacties:

ANNEM84 MAANDAG 2 FEBRUARI 2015
Lekker in de woonkamer zodat kleintjes er ook gezellig bij kunnen zitten! Mooie krukjes:)

Milou1989 MILOU1989 MAANDAG 2 FEBRUARI 2015
Ik zou hem gebruiken als bijzettafeltje in de woonkamer. Beker chocomelk er op en genieten maar! Een mooi basic tafeltje. Mooie materialen, past helemaal in ons interieur. Handig voor de kleine maar ook zeker voor ons.

Zuster07 ZUSTER07 MAANDAG 2 FEBRUARI 2015
Mooi! dit unieke krukje zou super staan in onze woonkamer. Handig als bijzettafeltje voor een lekker glas wijn en goed boek.. oei, dat klinkt goed 🙂 en in de zomer zou hij ook niet misstaan op ons terras. Uiteraard met dezelfde attributen er bovenop.

dsr DSR MAANDAG 2 FEBRUARI 2015
Erg leuk! Wat biedt Marcolina een supermooi assortiment aan zeg. Complimenten! Ik ben erg fan van de betonlook en dit krukje vind ik net als jullie echt een topper! Ik zou hem gebruiken in de keuken/eettafel. De kinderen schuiven vaak heen en weer (handje helpen aan het aanrecht en weer terug aan tafel). Daar is dit krukje ideaal voor. Heb nu een heel saaie plastic-en kruk staan. Design, stijlvol, een aanwinst voor in huis én praktisch in één :-). Soms kan het leven zo makkelijk zijn, haha!

NinaMol NINAMOL DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Als plantentafeltje!! Lekker stevig, valt niet om dan 🙂

Leonie1980 LEONIE1980 DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Echt supergaaf als blikvanger in de woonkamer, als handig bijzettafeltje voor mooie spulletjes of als nachttafeltje in de slaapkamer met een prachtig lampje en een goed boek!

Hanane Bennasser HANANE BENNASSER DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
In de hal zodat niemand hem kan missen, leuk met wat tijdschriftjes erop! Wat een eyecatcher!!!

jolineh JOLINEH DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Bij onze nieuwe te gekke bank! Met dit krukje is de styling af!

Heleen van der Velde HELEEN VAN DER VELDE DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Tussen de glazen schuifpui en bank, met daarop een lamp/verdamper die van kleur verandert……….

Paramara PARAMARA DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Een geweldig leuk krukje. Ik zou het graag winnen om in mijn nieuwe woning te zetten, waar we meer ruimte hebben voor zulke leuke dingen.

juud50 JUUD50 DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
In de woonkamer met een mooie grote glazen vaas erop. Contrast lijkt me prachtig.

Daniella Vd graaf DANIELLA VD GRAAF DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Wat zijn ze mooi en stoer! Bij ons krijgen ze geen vaste plek. In de woonkamer als bijzet tafel als vrienden komen borrelen, naast ons bed als de kids in het grote bed kruipen voor een ontbijtje, naast het bad voor m’n kopje thee en als tafeltje voor een mooie bos bloemen. Blij zullen we in ieder geval zijn!

Anita Diepeveen ANITA DIEPEVEEN DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Ik wil er zo’n mooie plant (Medinilla magnifica) op zetten. Dar zou zo gezellig zijn in onze woonkamer

Sanneo SANNEO DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Waarvoor niet zou een betere vraag zijn! Hier thuis zouden wij dit stoere krukje gebruiken voor: de benen, de kinderbillen, de drankjes, de plantjes, de tijdschriftjes….en nog zoveel meer!

marit89 MARIT89 DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
In onze veranda buiten! Dat zal mooie kleuren bij het wit en steigerhout! En laat het voorjaar dan maar gauw komen!!

jacmana JACMANA DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Ik heb hier een prachtige Boeddha, die zou qua kleur en vorm, daar heel mooi op passen

Carola Özkan-Houwer CAROLA ÖZKAN-HOUWER DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Ik zou hem gebruiken om de allermooiste foto van mijn zoon op te zetten!

LeonMar LEONMAR DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Tja, waarvoor kun je deze geweldige bijzettafeltjes / krukjes níet gebruiken…? Overal voor toch? In de badkamer om een mooie plant op te zetten, of naast het bad voor dat glas limoncello. Of naast de hangmat, zodat ik er iets eleganter in en uit kan klimmen! En tussen dat klimmen door om mijn e-reader op te leggen wanneer ik in slaap dreig te vallen… Ik verheug me er op!

annette13 ANNETTE13 DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Onze bank is vrij groot en de salontafel staat net iets te ver om uit relax zittend houding een bakkie te pakken. Dus met dit bijzettafeltje kan ik makkelijk bij het bakje thee of koffie als ik op de bank zit.

PrinesesJo PRINESESJO DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Hier ook verliefd geworden op dit bijzettafeltje! We moeten alleen nog even “uitvechten” waar ie zou mogen staan…dochterlief wil ‘m op haar slaapkamer, maar in de woonkamer zou hij ideaal zijn als bijzettafeltje voor boek/kopje thee…. (mmm…of 1 winnen & 1 kopen misschien?…)

Deborah88 DEBORAH88 DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Mooie tijdloze kruk! Ik ga er een grote vaas met tulpen opzetten.

IrisN IRISN DINSDAG 3 FEBRUARI 2015
Simpelweg omdat ik ze helemaal te gek vind

Claudia554 CLAUDIA554 WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
eroh die past mooi in ons nieuwe huis.. Ik zal er een leuke fotolijstje met plantje opzetten en dus als bijzettafel gebruiken. We hebben geen salontafel dus af en toe een lekkere kop thee ernaast! Denk dat t niet uit maakt waar voor je hem gebruikt als sieropbject zal dit krukje het al zeker goed doen

Marina Reyneveld MARINA REYNEVELD WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
Wat een leuke actie! Ik ben ook op zoek naar deze bijzettafeltjes! Op dit moment zijn wij onze woonkamer aan het verbouwen/opknappen tot een mooie rustige woonkamer waarin de kindjes heerlijk kunnen spelen, Maar daarnaast willen papa en mama dat het ook een mooie woonkamer wordt waarin wij relaxed kunnen zijn. En in dat plan van kleuren en meubelen hadden wij ook deze bijzettafeltjes bedacht! Dus ik vind het heel erg fijn als ik ze via Mamaplaats kan winnen!

Albert.vandesande@tiscali.nl ALBERT.VANDESANDE@TISCALI.NL WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
De twee tafeltjes passen perfect in het geheel. We hebben al een terrasbank voor dan deze twee tafeltjes in de woonkamer en in de zomer bij de betonnen buiten bank van Marcolino. Zodat zij er zelf ook op kunnen zitten bij een ander!

pv PV WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
Dit tafeltje past precies als bijzettafeltje in onze tuin. Beton met hout en groen is een mooie combinatie!

Sterre Vijf STERRE VIJF WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
Wat een toffe bijzetter! En mooi dat contrast tussen stoer betonnen blad en de ranke slanke houten pootjes. Ik snap wel dat ze er bij Marcolina verliefd op zijn 🙂 Ik zou de bijzetter bij de bank neerzetten, met een pastelkleurige verzameling vaasjes erop . Denk dat dat heel mooi zal staan én alvast een beetje voorjaar in huis. Leuk!

jody1987 JODY1987 WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
In de woonkamer, eindelijk een mooie plek voor mijn supergave glazen fles!

St. ST. WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015
Super gaaf deze bijzettafels. Ik dacht eerst bij de jongens op de kamer, maar ik vind ze zelf te gek, dus… In de woonkamer waar iedereen ze kan zien!

minimonkey MINIMONKEY DONDERDAG 5 FEBRUARI 2015
Super stoer krukje! Past in ieder interieur. Mocht ik het krukje winnen, dan weet ik nu al dat hij op vele verschillende plekken in mijn huis zal komen te staan om er optimaal van te kunnen genieten! Als plantentafeltje, tafeltje in de kinderkamer, sierobject in de woonkamer, ja wie weet zelfs in de badkamer!! Keuze te over..