Woontips 2015

Marcolina wenst je een leuke kerst en een mooi 2015.

Als inspiratie voor het nieuwe jaar onze woontips 2015:

 1. Een mix van oud en nieuw
  Een huis krijgt karakter door het mooie te behouden.  De aanvulling met nieuwe elementen geeft je interieur een persoonlijke stijl.
 2. Duurzaamheid
  Steeds meer zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en samenleving. Ook in ons interieur uit zich dat in het gebruik van duurzame materialen en hergebruik van spullen.
 3. Stoere elementen
  Het hoeft niet meer zo lief en netjes, een statement maken mag.
 4. Natuurlijke materialen
  De keuze voor het gebruik van hout, steen en metaal is niet alleen een duurzame keuze maar geven je interieur ook een natuurlijke basis.
 5. Marsala Pantone Kleur van 2015
  Marsala is een natuurlijk robuuste en aardse wijnrode kleur. Het is een krachtige stijlvolle tint.  De kleur combineert goed met natuurlijke kleuren als grijs en taupe.
  pantone_kleur-2015

De werkplaats ligt er verlaten bij tot 5 januari. In deze periode zijn we zelf aan het kokkerellen aan een mooi terrazzo aanrechtblad en aan het chillen bij de betonnen open haard. In het nieuwe jaar willen we er weer vol inspiratie voor je zijn. Heb jij leuke plannen gemaakt voor je keuken, badkamer of tuin, aarzel dan niet om te bellen of  te te mailen voor een vraag of een afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.