www.tegelspoelbak.nl

Vol trots kunnen we melden dat tegelspoelbak.nl voortaan een onderdeel is van Marcolina.

De tegelspoelbak heeft al een rijke geschiedenis

Sinds het bestaan van Marcolina Terrazzo en Beton worden de tegelspoelbakken al gemaakt en zijn deze toegepast in vele keukens. Er zijn reeds al duizenden spoelbakken gemaakt door Marcolina Terrazzo en Beton. Ze worden al die 100 jaar al bijna op dezelfde manier gemaakt. Deze nostalgische spoelbak is niet alleen mooi maar is ook stevig en gaat jaren mee. Een nadeel van de tegelspoelbak is dat hij altijd zwaar en relatief veel ruimte inneemt.

lichtgewicht tegelspoelbak met krofplug

Nieuwe techniek

MAAR…..Doormiddel van nieuwe technieken is het mogelijk om de tegelspoelbak te voorzien van een enorm stevige maar toch dunne wand, hierdoor is de tegelspoelbak erg licht en compact waardoor er een ruimere spoelbak past in de meeste keukens.

De tegelspoelbakken kunnen in verschillende kleuren en maten worden uitgevoerd, zelfs de soort en kleur plug die in de spoelbak gewenst is kan gekozen worden. Dit is allemaal gemakkelijk aan te klikken en te bestellen op www.tegelspoelbak.nl

Maatwerk

Het maken van de tegelspoelbakken wordt nog steeds gedaan met de hand en er wordt nog steeds gebruik gemaakt van de dubbel hard gebakken tegeltjes van Winckelmans. De rand om de spoelbak is voortaan niet meer van beton maar van een kunsthars. Hierdoor sterker, lichter en kleiner in formaat. Een groot voordeel van het handwerk is dat er maatwerk mogelijk is, laat dat nou net de kracht van Marcolina zijn. Dus mocht de maat spoelbak op de site er niet bij staan schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

De authentieke tegelspoelbakken zijn heel goed te combineren met onze betonnen en terrazzo aanrechtbladen. Kijk ook eens op onze productpagina’s: terrazzo aanrechtblad en betonnen aanrechtblad voor voorbeelden.

Vervanging van bestaande spoelbakken

Ook zijn de spoelbakken ideaal voor de vervaningsmarkt. Is je oude spoelbak versleten of ben je toe aan een nieuwe look in de keuken is de tegelspoelbak ook ideaal als vervanging van de oude spoelbak. De tegelspoelbak kan zowel onderbouw als opbouw gemonteerd worden.

Marcolina trotse eigenaar van tegelspoelbak.nl! Oude technieken in een nieuw jasje waardoor en kwalitatief beteren tegelspoelbakken gemaakt worden.