Betonnen bouwelement

Een betonnen bouwelement op maat.

In Noordbrabant en ook in de rest van het land prijkt menig betonnen bouwelement van Marcolina. Te denken valt aan een dakrand, vensterbank, sierlatei, balkonomranding of betonplint.

Marcolina is geen betonfabriek maar werkt met handgemaakte mallen. Zij kunnen daarom ingaan op specifieke wensen. zoals de vraag naar deze enorme bloempot voor een binnenruimte.

Betonnen bouwelement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mal kan gemaakt worden van hout , rubber, metaal of polyester. Ook het namaken of restaureren van een betonnen bouwelement behoort tot de mogelijkheden. Hierin onderscheidt Marcolina zich van de grotere betonbedrijven. Omdat ze een klein familiebedrijf zijn, zijn de lijnen om te overleggen kort. Er wordt gewerkt aan bouwprojecten met aannemers, voor particulieren maar ook voor  de Efteling en de Bossche sint Jans-kathedraal. Marcolina is gespecialiseerd in gekleurde beton. In de fotogalerij is een voorbeeld te zien van gekleurde betonnen plinten en gekleurde terrastegels in de vorm van een mozaïek. Evenals de andere betonnen producten wordt het betonnen bouwelement prefab gemaakt. Wanneer dat wenselijk is wordt de beton geïmpregneerd. Dit voorkomt het opnemen van vuil en vlekken. Soms wordt hier niet voor gekozen om het betonnen bouwelement een ‘doorleefde look’ te geven.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Aarzel niet om te bellen, te mailen of een bezoek te brengen aan de werkplaats. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina van deze site.