Home

 

Welkom op de site van Marcolina Terrazzo en Beton

Marcolina  maakt producten in terrazzo en beton op maat. Hierbij kun je denken aan een aanrechtblad, wastafel, vensterbank, buitenkeuken, grafmonument, kunstobject en nog veel meer. Maatwerk is het uitgangspunt.
Aarzel daarom ook niet om ons te bellen, te mailen of een bezoek te brengen aan onze werkplaats. 

Graag presenteren wij hier onze producten
In beton: Aanrechtbladen, wastafels, tafels, banken, bouwelementen, haardplaten, grafmonumenten, kunstobjecten..
In terrazzo: Aanrechtbladen, wastafels, schaaktafelsbouwelementen, grafmonumenten..

Werkwijze van Marcolina Terrazzo en Beton

Bij Marcolina staat direct contact met de klant centraal. Hierdoor is de kans op miscommunicatie klein. Het hele proces blijft in 1 hand:
Vanaf het 1e overleg betreffende het ontwerp, de keuze voor het materiaal tot en met de afwerking en het plaatsen. Marcolina doet aan specialistisch met de hand gemaakt maatwerk met liefde voor het materiaal. Precies zoals het al bijna 100 jaar van vader op zoon wordt doorgegeven. Uiteraard heeft het bedrijf de nodige vernieuwingen ondergaan maar de kern is blijven bestaan: vakmanschap met oog voor kwaliteit. De broers Gerjan en Vincent werken met veel passie voor onder andere keukenbedrijven, bouwbedrijven, gemeentelijke overheden, beeldend kunstenaars maar ook voor particulieren. Tot hun klantenkring mogen zij onder andere rekenen: De Efteling, Sint Jans kathedraal ‘s-Hertogenbosch, bouwbedrijf Hoedemakers, Raros bouw, bouwbedrijf Niftrik, meubelbedrijf Peer Meijer, meubelbedrijf Bon Pelser, van Zon interieurbouw, Xillix roestvast staal, Noblabla objects, Teunprojects, beeldend kunstenaars Sofie Boonman, Ellen Boswijk, Margriet KamsmaJeannie Lelyveld, Judith Mestriner, Gerrit Middelkoop, Leon Mommersteeg, Frank Halmans, Jimini Hignett en Doris Denekamp, gemeente ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden, Culemborg en Schiedam.

Een klein maar bijzonder bedrijf dat in de samenwerking met de uiteenlopende klanten een uitdaging  ziet.

Marcolina is NOA-gecertificeerd