Prijs betonnen aanrechtblad

Prijs betonnen aanrechtblad

De prijs van een betonnen aanrechtblad wordt berekend per strekkende meter.

Vanaf €360,00 per strekkende meter.

Factoren die invloed hebben op de prijs:
– Bladdiepte, -dikte, -lengte
– Sparingen
– Waterkering
– Spoelbak
– Kleur
– Afwerking (impregneer of coating)

Prijs-betonnen-aanrechtblad

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Aarzel niet om te bellen, te mailen of een bezoek te brengen aan de werkplaats. Onze contactgegevens vind je op de contactpagina van deze site.

Een betonnen aanrechtblad is een duurzaam product

Beton wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen: cement, zand, grind en water. Deze zijn lokaal voldoende voorhanden waardoor geen vervuilende transporten noodzakelijk zijn. De eigenschappen van beton maken het zeer geschikt voor het gebruik als aanrechtblad. Zo is het onder andere slijtvast en ijzersterk. Een betonnen aanrechtblad is tijdloos, heeft een natuurlijke, basic uitstraling en is daardoor met veel stijlen en trends te combineren.  Het gebruik van een betonnen aanrechtblad in een keuken is dan ook een duurzame keuze. De aanschaf kan gezien worden als een investering. Niet zelden wordt de aanwezigheid er van vermeld bij de verkoop van een huis.

NOA-afbouwgarantie

Marcolina biedt voor haar producten NOA afbouwgarantie. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met De Nederlandse Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Noa staat voor Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwproducten.

Duurzaam betonNOAgarantie.png