Een keukenblad om op te eten

Zo wil je je zaterdag graag beginnen, als een klant dat schrijft over jouw keukenblad!

Eva Brouwer siert vandaag de rubriek Ideale ruimte van NRC Het Blad.
Enthousiast vertelt ze over haar huis en interieur. Een citaat over het Terrazzo keukenblad:

“Een andere blikvanger: het keukenblad, dat veel weg heeft van een nougatreep. „Af en toe bijt ik er een stukje af.” Ze maakte het blad zelf, in een terrazzo-werkplaats in Den Bosch. Je moest marmeren plankjes stukslaan en de brokken vastlijmen in een mal. Daarna ging er beton overheen en werd het gepolijst. „Ik heb er ook een fossiel ingestopt van fossielen.nl, kijk, een ammoniet. 130 miljoen jaar oud.”

Zoals Eva al schrijft is er bij Marcolina altijd de mogelijkheid om zelf mee te denken en te werken.

Terrazzo aanrechtbladen
Betonnen aanrechtbladen