Prijs betonnen wastafel

Prijs betonnen wastafel

De prijs voor een betonnen wastafel is afhankelijk van een aantal factoren:

– Keuze voor een bestaande mal die hergebruikt kan worden
– Afmetingen
– Aantal wasbakken
– Sparingen voor een kraan of zeeppompje
– Materiaal en kleur

Voor een indicatie prijs betonnen wastafel kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Aarzel niet om te bellen, te mailen of een bezoek te brengen aan de werkplaats. Onze contactgegevens vind je op de contactpagina van deze site.

Betonnen wastafel
Betonnen wastafel
Een betonnen wastafel is een duurzaam product.

Beton wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen: cement, zand, grind en water. Deze zijn lokaal voldoende voorhanden waardoor geen vervuilende transporten noodzakelijk zijn. De eigenschappen van beton maken het zeer geschikt voor het gebruik als wastafel. Zo heeft het een eigen natuurlijke tekening waardoor het minder kwetsbaar is voor vuil. Een betonnen wastafel is tijdloos, heeft een natuurlijke, basic uitstraling en is daardoor met veel stijlen en trends te combineren.  Het gebruik van een betonnen aanrechtblad in eenbadkamer is dan ook een duurzame keuze. De aanschaf kan gezien worden als een investering. Niet zelden wordt de aanwezigheid er van vermeld bij de verkoop van een huis.

NOA-afbouwgarantie

Marcolina biedt voor haar producten NOA afbouwgarantie. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met De Nederlandse Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Noa staat voor Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwproducten.

Duurzaam betonNOAgarantie.png