Prijs terrazzo wastafel

Prijs terrazzo wastafel

Evenals beton heeft een terrazzo wastafel een lange levensduur.

Terrazzo behoort van oorsprong al tot de duurzame materialen. Het is ontstaan in Italië. Bij de bouw van kerken, waarbij veel marmer en graniet werd gebruikt, werd het afval gebruikt als toeslagmiddel voor betonnen vloeren. Omdat op de vloeren veel gelopen werd, werden ze als het ware gepolijst. De kleine stukjes graniet en marmer werden zichtbaar aan het oppervlak. Men vond dit zo mooi dat men ook andere producten van beton waaraan natuursteenkorrels werden toegevoegd ging maken. Het begin van de terrazzo wastafel zoals we die nu kennen. De vloeren uit de Italiaanse kerken zijn nog steeds heel mooi. Deze lange levensduur is de tweede reden waarom je terrazzo kunt rekenen tot de duurzame materialen. Het is slijtvast en ijzersterk. Terrazzo is een tijdloos materiaal. Het heeft een natuurlijke, basic uitstraling en is daardoor met veel stijlen en trends te combineren. Een reden om het niet snel te vervangen

De aanschaf van een terrazo wastafel kan gezien worden als een investering. Niet zelden wordt de aanwezigheid er van vermeld bij de verkoop van een huis.

NOA-afbouwgarantie

Marcolina biedt voor haar producten NOA afbouwgarantie. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met De Nederlandse Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Noa staat voor Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwproducten.

Duurzaam betonNOAgarantie.png