Granito werkbladen

 

Granito werkbladenVilla Augustus

Granieten of Granito werkbladen

Granito, niet te verwarren met graniet! Graniet is massief natuursteen, granito is een mengsel van natuursteen, cement en in dit geval ook glas. Villa Augustus koos voor haar restaurant voor granito werkbladen van witte carara met bont glas. Alweer 4 jaar geleden, dus een inspectie was op zijn plaats. Een goed excuus voor een heerlijke lunch.

Onderhoud Granito

De werkbladen zijn volop in gebruik in en rondom het buffetblok. Ze zien er nog prachtig uit. Compliment voor Marcolina maar ook aan de guys and girls van Villa Augustus die er netjes mee om zijn gegaan. Voor granito werkbladen wil dat zeggen dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Is helemaal niet nodig en ook beter voor ons millieu. Marcolina heeft de bladen bij levering al geimpregneerd.

Villa Augustus

De werkbladen matchen mooi met het interieur van het restaurant. Een combinatie van natuurlijke materialen, vintage meubels en en moderne styling. Dat heeft granito ook, die knipoog naar het verleden maar tegelijk heel strak. Marcolina is er zeker trots op dat ze een bijdrage mogen leveren aan Villa Augustus!

Meer werkbladen zijn te zien in onze galerij met terrazzo aanrechtbladen.